~Happiness~

Daca n-ar fi fost acea zi n-as fi ajuns sa te cunosc. As fi trecut pe langa tine fara sa te recunosc, ai fi fost doar un nimeni in aceasta imensa aglomerare de oameni. Nici macar nu as fi stiut ce pierd. Daca n-ar fi fost acea zi as fi ratat acel val de fericire; acel gen de fericire ce nu da zilnic peste tine. Atunci am aflat ce inseamna omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit. Acum cand ma gandesc totul pare, parca, aranjat de destin.

Astazi nu as putea sa imi imaginez ultimele luni daca acea zi nu ar fi existat. Mi-e imposibil. Si, totusi, uneori ma intreb daca n-ar fi fost mai bine daca nu ne-am fi intalnit. Fireste, toti ne intrebam “Dar ce s-ar fi intamplat daca…”. E imposibil sa ocolesti mintal aceasta intrebare. Oricum, raspunsul la ea nu-l vom afla niciodata. Totul e astfel coordonat in aceasta dimensiune paranormala incat sa conteze toate caracteristicile momentului: locul, persoanele, vremea, spatiul, timpul… absolut totul.

Poate ca ar fi fost mai bine daca nu te-as fi intalnit. Poate as fi intalnit pe altcineva si as fi fost mai fericita cu acea persoana. Dar in fond, nu ne putem baza pe acel “poate” imaginar. Viata nu se bazeaza pe o incertitudine, ci pe un fapt concret. Doar mintea omului e invaluita intr-o ceata a misterului, motiv pentru care toate par atat de complicate. Asa ca, la sfarsit, raman cu confirmarea faptului ca oricum nu pot schimba trecutul. Daca prezentul ma face fericita, de ce sa ma intreb daca acel lucru din trecut nu mi-ar fi umplut prezentul de si mai multa fericire? De ce sa fiu lacoma si egoista stricand momentul, cand as putea pur si simplu sa fiu multumita si sa ma bucur de fericire inainte sa fie prea tarziu si sa regret ca nu am facut-o la timp?

Advertisements

2 Comments

  1. Vaiii ce imii placee postuull astaaa ee groozaavv mai ales imaginea aia cu SMILE :x :x :x :x mai aless ca eo is obsedataa de cuvantuul alaaa like likee likee asteptt in continuare si altee posturii success pupici :*

Spune și tu ce crezi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s