~Concurs!~

Ieri, pe cand ma bucuram de inceputul acestei vacante, mi-a venit ideea unui concurs. Totul a inceput fiindca am realizat ca sunt o multime de bloguri noi, cum a fost si al meu in urma cu un an, de care nimeni nu stie. De asemenea, sunt bloguri care nu sunt tocmai noi, dar nici nu se bucura de prea mult trafic. Prin toate astea vreau sa spun ca exista bloguri foarte frumoase si interesante care nu au prea multi vizitatori, in vreme ce altele, mai putin interesante, au vizitatori si comentarii cat incape. Dar sa fim intelesi, prin asta nu vreau sa spun ca blogurile cu multi vizitatori sunt neaparat proaste sau ca cele cu putini sunt neaparat bune. Chiar deloc. Ceea ce voiam sa spun e ca sunt bloguri, si nu numai, care merita mai multa atentie decat primesc.

Asa ca am o idee de concurs care va va ajuta pe voi toti sa descoperiti noi bloguri si pe concurenti sa isi faca reclama. Asa ca iata despre ce e vorba:

PREMIU

Premiul nu va consta in carti cum e pe alte bloguri, ci in reclama la blogul vostru. Castigatorul se va bucura de o recenzie saptamanala a blogului sau timp de o luna. Recenzia consta in:
– o scurta descriere (despre ce e vorba pe blogul respectiv)
– un rezumat al fictiunii, daca exista
– cateva citate alese de mine sau de autorul blogului
– prezentare a subiectului ultimului post + link catre el
– opinia mea

Toate acestea de mai sus vor fi puse intr-un post si publicate saptamanal(vinerea probabil) pe acest blog cu actualizarile necesare fiecarei saptamani.

REGULAMENT

Acum, daca va intereseaza si ati dori sa participati, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati comentarii pe acest blog exprimandu-va opinia in legatura cu postul respectiv. Opinie = un amanunt care va place + un amanunt care nu va place.

– puteti lasa comentarii la CAPITOLE, POEZII si POSTURILE DIN 1 MAI INCOACE
– fiecare comentariu valoreaza 2 puncte(se iau in calcul doar cele care contin un amanunt care va place + un amanunt care nu va place)
– incercati sa nu copiati amanuntele pozitive sau negative gasite de cei dinaintea voastra
– toti participantii primesc 10 puncte din oficiu :)
– durata concursului: o luna

Cei care vor sa participe sa lase un comentariu la acest post cu numele cu care vor lasa comentarii si linkul blogului cu care intra in concurs.

Succes tuturor! :)

P.S.: Acesta fiind primul concurs pe care il organizez nu ma astept la foarte multi participanti, asa ca cei care se inscriu au destul de multe sanse sa castige.

Advertisements

2 Comments

Spune și tu ce crezi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s