~Scrisori~

548347_364790193626100_409503834_nMa gandesc uneori la trecut, dar nu la trecutul meu. La trecutul acestei lumi moderne excesiv computerizate. Si nu pot sa nu imi imaginez viata daca as fi trait acum vreo suta de ani. Fireste ca experienta ar avea atat parti bune, cat si parti rele. Nu sunt excentrica si nu imi imaginez ca atunci lumea era perfecta. Dar era altfel.
Visez cu ohii deschisi. Vad trotuarele orasului prafuite, dar fara doze de Cola aruncate neglijent; vad multi copaci si verdeata; vad imbracamintea oamenilor si realizez ca moda se repeta, ca ceea ce a fost atunci va mai fi. Ii gasesc acestei lumi un farmec aparte. Ma indragostesc pe loc de cutiile postale. Ce n-as da sa traiesc si eu intr-o vreme in care se scriau scrisori lungi si se trimiteau in plicuri. Puteai sa le pastrezi ani buni, sa le rerasfoiesti la infinit. Nu spun ca acum nu poti. Le poti pastra pe email, dar cine sta sa caute printre sutele de oferte care iti sunt zilnic trimise. Cat despre mesajele de pe telefon, au noroc daca supravietuiesc o luna.
As vrea sa scriu o scrisre lunga fiecarei persoane apropiate. Si poate credeti ca nu as avea idei cu privire la ce sa scriu. Va inselati. Nu o data m-am simtit limitata de putinele caractere pe care un SMS iti da voie sa le folosesti.
“Ce-a fost odata ca niciodata o fi fost ca si astazi, si ce este astazi va fi odata ca niciodata.”     Barbu Stefanescu-Delavrancea

Advertisements

1 Comment

Spune și tu ce crezi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s